Weekoverzicht 12-19 nov

Mijn blog is alweer een week online!! Wat gaat dat toch snel zeg! Inmiddels heb ik al een aantal blogs gepost, ik hoop dat jullie het tot nu toe leuk vonden om mijn blogs te lezen. Hieronder een overzichtje van hoe mijn week eruit zag!

Zaterdag: Vandaag zijn we bij vrienden op bezoek geweest. Zij wonen ongeveer een uurtje rijden bij ons vandaan dus we besloten daar ook te gaan logeren. Wel een onderneming altijd weer met een kleine dreumes haha! We hebben heerlijk pannenkoeken gegeten in een pannenkoekenrestaurant. Daarna toen de kleine lekker lag te slapen een ouderwets gezellig avondje gehad. Wijntje, biertje, lekkere hapjes en heerlijk kletsen met een flauw tv programma op de achtergrond!Pannenkoeken

Zondag: Wat fijn dat de kleine tot half 9 heeft uitgeslapen! Alleen wat kan ik slecht tegen alcohol tegenwoordig zeg…pfff lijkt net of ik een week niet geslapen heb zo duf voel ik me! We hebben heerlijk samen ontbeten en koffie geleut met onze vrienden en zijn daarna naar huis gegaan. Verder hebben we vandaag vooral lekker niks gedaan!

Maandag: Vandaag ging de wekker alweer om 6.00 uur. Ik moet vandaag aan het werk! Ik kan er maar niet aan wennen dat vroege opstaan maar dat hoort erbij als verpleegkundige. Na een drukke werkdag heeft mijn man heerlijke andijvie stamppot gemaakt!

Dinsdag: Vandaag druk aan het opruimen en schoonmaken geweest. We hebben een afspraak staan met de makelaar. We willen namelijk ons huis in de verkoop zetten! Daarover later meer. Een spannende dag met veel tips om ons huis wat beter verkoop proof te maken! Daar gaan we de komende week hard mee aan de slag zodat snel de foto’s gemaakt kunnen worden en het bord op de deur kan! Vandaag zijn ze ook begonnen met onderhoud van de afvoerleidingen in ons appartementen complex. Dit betekend helaas dat we vandaag en morgen geen gebruik kunnen maken van de afvoer en het water! Dinsdag avond is mijn vaste sportavond. Dan ga ik namelijk altijd lekker volleyballen. Een heerlijke intensieve training gehad vandaag!afvoerverstopping-friesland

Woensdag: De dag begint wederom vroeg omdat ik weer moet werken. Vandaag een wat meer relaxed dagje op het werk. Heerlijk na al die drukke weken op het werk. Vandaag ben ik er wel een beetje klaar mee dat we geen water en afvoer kunnen gebruiken. Ik wil weer naar een normaal toilet kunnen i.p.v. een soort camping toiletje en ik wil lekker douchen! Gelukkig krijgen we ’s avonds rond 19.00 uur te horen dat we alles weer mogen gebruiken. Ze zijn voorlopig klaar met het onderhoud. Door dit gedoe wel al twee dagen makkelijk afhaal eten gehad dus morgen hopelijk weer lekker koken.

Donderdag: Vandaag een lekker rustig dagje thuis met mijn kleine dreumes. Heerlijk rustig ontbijten samen en lekker spelen. Samen de weekboodschappen gedaan en lekker in huis gerommeld. Zelfs al weer het een en ander opgeruimd en schoon kunnen maken voor de verkoop!

Vrijdag: Ook vandaag ben ik lekker vrij. Ik start wederom mijn dag rustig met een ontbijtje met mijn kleine vriendje. Vervolgens nog wat in huis gedaan en ’s middags gezellig met een vriendin de stad in geweest. Even lekker bijkletsen en natuurlijk wat geshopt! De kleine man vind het altijd erg leuk om mee te gaan, lekker mensen kijken!

Dit was mijn week! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Volgen jullie mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Advertenties

4 gedachtes over “Weekoverzicht 12-19 nov

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s