Weekoverzicht 26 dec – 1 jan

Wat een gezellige week was dit met alle feestdagen!

Zaterdag….Vandaag is het tweede kerstdag. Overdag heb ik heerlijk liggen slapen aangezien ik nog steeds in de nachtdienst zit. We hebben bewust vandaag niet zoveel gepland vanwege ons werk. We hebben daarom lekker met z’n drietjes gegeten en ’s avonds rustig een film gekeken. Ons diner bestond uit een carpaccio als voorgerecht, een lekkere sudderrollade, aardappelgratin uit de oven en een lekkere salade als hoofdgerecht. Als toetje had ik een ijsdessert mini gekocht bij de lidl.

carpaccio

Zondag…Vandaag is en soort derde kerstdag. Ik heb ook weer overdag lekker liggen slapen. Vanavond doen we het ook rustig aan. We zijn allebij moe en kijken lekker een filmpje voordat ik weer aan het werk moet.

Maandag…Vanmorgen nog even geslapen toen ik uit de nachtdienst kwam. Toen ik uit bed kwam rond 13.00 uur was ik nog erg brak….maar ja verder slapen is niet handig aangezien ik weer terug moet schakelen. Ik heb eerst het hele huis schoongemaakt. Daarna ons zoontje bij mijn ouders opgehaald en nog even boodschappen gedaan. We hadden nog wat restjes over van de kerst dus we hebben nog heerlijk kunnen eten vandaag.

spelen in de lade van de box

Lekker spelen “in de box”!

Dinsdag…Vandaag echt even helemaal niks gedaan. Ik was nog erg moe van de nachtdiensten. Ons zoontje was ook niet helemaal fit. Toen hij een (deze keer heerlijk lang) middagdutje deed heb ik ook even mijn ogen dicht gedaan. ’s avonds voelde ik mij weer een stuk fitter en ben ik achter de computer gedoken om wat blogjes te schrijven.

Bloggen

Woensdag…Vandaag alweer aan het werk. Ik heb een avonddienst en breng eerst mijn zoontje naar mijn ouders. Die passen weer op. Ik ben op tijd naar mijn ouders gegaan zodat ik nog even gezellig kon bijkletsen. Een hele drukke avond op het werk gehad waarna ik thuis als een blok in slaap ben gevallen. Wat was ik moe van al het werken en de drukke feestdagen.

Donderdag…Vandaag is het oudjaardag! Jullie hebben mijn blog over mijn jaar in vogelvlucht kunnen lezen. Het is cliche maar wat ging het jaar snel voorbij! Vanavond luiden we alweer het nieuwe jaar in. Waarschijnlijk de laatste oudjaars avond die we in ons appartement vieren. We hebben altijd zo’n mooi uitzicht hier (we wonen op 8 hoog) dat we besloten hebben het gezellig thuis te vieren met onze buren! Eerst lekker gourmetten en daarna gezellig borrelen.

Happy 2016

Vrijdag…Vandaag lekker uitgeslapen na een gezellige oudjaarsavond. De ochtend lekker rustig aan gedaan. ’s middags even gezellig bij mijn ouders en schoonouders op bezoek geweest om nieuwjaarwensen te brengen! Maar vooral natuurlijk om even gezellig een bakkie te doen!

fruithapje

Even een gezond fruithapje na al die oliebollen! 🙂

 

Hoe was jullie week?

Volgen jullie mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s