Over mij…

ik2

Ik ben Susanne 28 jaar, getrouwd en moeder van een prachtige zoon van alweer 1 jaar! Ik werk als Medium Care verpleegkundige in het ziekenhuis in Amersfoort. Volleyballen is naast mijn werk en gezin mijn grote passie.

Mijn werk als verpleegkundige.

Direct na de havo ben ik begonnen met de hbo-verpleegkunde. Hierna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als basis verpleegkundige op de neurologie verpleegafdeling van het ziekenhuis. Na de opleiding tot neurologie verpleegkundige ben ik op de stroke unit gaan werken (in ons ziekenhuis heet deze afdeling de Acute Zorg Neurologie). Inmiddels ben ik alweer twee jaar medium care verpleegkundige. Na een pittige opleiding van een jaar ben ik op de medium care gaan werken. Hier heb ik het nog altijd erg naar mijn zin! In mijn blog wil ik wekelijks schrijven over het werk van een (medium care) verpleegkundige en alles wat met de zorg/ het ziekenhuis te maken heeft.

Ons gezin.

Bijna tien jaar ben ik alweer samen met mijn man. Wat gaat de tijd toch snel als je het leuk hebt samen! Inmiddels zijn we alweer 3,5 jaar getrouwd. In Oktober 2014 is ons zoontje geboren. We zijn super trots! In mijn blog wil ik schrijven over mijn leven als moeder en alles wat daarbij komt kijken.

Volleybal.

Sinds mijn veertiende heb ik altijd met grote passie volleybal gespeeld. Ik ben begonnen in de jeugd en later doorgestroomd naar de senioren. Wedstrijden spelen vond ik altijd super! Het werd wel wat lastiger te combineren toen ik fulltime als verpleegkundige ging werken i.v.m. de weekenddiensten maar ik ben altijd blijven spelen. Ik speel geen hoog niveau volleybal maar kan best een leuk balletje slaan. Winnen is altijd leuk, in mijn carrière ben ik twee keer kampioen geworden, wat is dat een feestje zeg! Na mijn zwangerschap ben ik bij de recreanten gaan spelen, volleyballen op een wat lager pitje omdat het nu nog moeilijker te combineren is met werk en gezin.

Bloggen

Na mijn zwangerschap ben ik wat meer tijd op internet door gaan brengen. Vaak zocht ik op onderwerpen die alles te maken hebben met moeder zijn en een baby hebben. Toen kwam ik eigenlijk in aanraking met het bloggen. Ik ben veel mommy blogs gaan lezen maar ook lifestyle blogs. Ik werd hier zo enthousiast van dat ik mijn eigen ervaringen van het moederschap maar vooral ook mijn werk wilde delen met anderen. Daarom ben ik mijn blog begonnen. Ik wil proberen drie keer per week een artikel te plaatsen. Een die wat te maken heeft met mijn werk, een over het moederschap en een over een random item, iets wat ik die week meegemaakt heb.

Veel leesplezier!

 

 

Advertenties

6 gedachtes over “Over mij…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s